O nama

Saznajte više o nama i našim putovanjima.

O nama

Mi smo srednje poduzeće s glavnom djelatnošću u međunarodnom teretnom prijevozu. Na tržištu smo prisutni više od 30 godina te našom kvalitetom uslužne djelatnosti opravdali dobar izbor naših poslovnih partnera.

Naš široki poslovni spektar rasprostranjuje se od tuzemnog preko međunarodnog transporta te sve do kompletnih logističkih rješenja.

Svakodnevno smo prisutni u sljedećim zemljama:

Domaći prijevoz

Pružamo usluge prijevoza robe na području Republike Hrvatske. Za prijevoz robe koristimo moderno opremljena vozila.

Međunarodni prijevoz

Jedna od naših osnovnih usluga je međunarodni prijevoz robe. Usluge međunarodnog prijevoza vršimo širom Europske Unije i na zahtjev izvan nje.

Ostalo

Uz prijevoz pružamo i razne ostale usluge: skladištenje, pretovari robe i logistika... Za sve ostale usluge možete nas kontaktirati.

Logistika

Organiziramo dostavu tereta iz i u zemlje u koje transport ne vršimo vlastitim voznim parkom.

Zašto odabrati nas?

Kao dugogodišnje transportno poduzeće sa školovanim kadrom, specijaliziranim voznim osobljem i našim motom …just in time & more! svakodnevno opravdavamo stečeni poslovni ugled u području prijevoza robe i logistike.

Brza i direktna odlučivanja i reagiranja, kao praktična i sigurna rješenja su glavni razlozi zbog kojih nas naši poslovni partneri iznimno cijene i imaju povjerenje u nas. Sedam dana u tjednu smo osobno Vama i Vašim zadaćama na raspolaganju.

0 +
Zadovoljnih klijenata
0 +
Godina iskustva
0 +
Zaposlenika
0 +
Vozila

Spremni ste surađivati?

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju i transport svoje robe kontaktirajte nas s povjerenjem.